AK PARTİ ANDIRIN İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Cuma, 12.07.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, teşekkür ziyaretleri kapsamında AK Parti Andırın İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ile birlikte AK Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran, ilçe teşkilatı ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Güngör seçim sürecinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “İlçe Belediye Başkanımız ile birlikte İlçe Başkanımız Yunus Emre Dalkıran, teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimizle Partimizin İlçe binasında bir araya geldik. Seçim sürecinde vermiş oldukları destek için tüm teşkilatlarımıza ve Andırın’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.