İtfaiye Dairesi Başkanlığı

Pazar Günü 5 İlçede Sağanak Yağış Uyarısı!

Cumartesi, 11.05.2024

Büyükşehir Belediyesi AKOM, 12 Mayıs Pazar günü Afşin, Andırın, Göksun, Onikişubat ve Türkoğlu’nda sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi

Çarşamba, 08.05.2024

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Binevler Anaokulu ve Kavlaklı Hasan Gökçe Ortaokulu öğrencilerini misafir etti. Üniformalarını giyen minik itfaiyeciler, mesleğe dair bilgiler edindi.

5 Mayıs’ta 3 İlçede Sağanak Yağış Etkili Olacak

Cumartesi, 04.05.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

5 İlçede Sağanak Yağış Uyarısı!

Cuma, 03.05.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 4 Mayıs Cumartesi günü Onikişubat, Afşin, Andırın, Göksun ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurarak dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

Salı, 30.04.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 1 Mayıs Çarşamba günü şehir genelinde gök gürültülü sağanak yağış beklediğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

5 İlçede Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, bugün akşam saatlerine doğru Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun, Türkoğlu ve Andırın ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Vatandaşlar Kuvvetli Rüzgâra Karşı Uyarıldı!

Pazartesi, 25.03.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 25 Mart Pazartesi günü (bugün) şehir genelinde kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiğini duyurarak dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

Büyükşehir İtfaiyesi, Çanakkale Şehitlerini Andı

Pazartesi, 18.03.2024

Büyükşehir İtfaiyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığında düzenlenen programda Çanakkale şehitlerini yâd etti.

İtfaiye Personellerine Elektrikli Araçlardaki Yangınlara Müdahale Eğitimi Verildi

Perşembe, 14.03.2024

Elektrikli araçlarda meydana gelebilecek yangınlara müdahale konusunda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerine eğitim verildi. 2 gün süren eğitimlerde personellere, elektrikli araçlarda meydana gelebilecek yangınlara müdahalede öncelik ve risk taşıyan durumlar anlatıldı.

Sayfalar