Fen İşleri Dairesi Başkanlığı

Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu

Çarşamba, 15.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. 8 Milyon TL’lik yatırımla baştan uca yenilenen cadde, bölge halkının beğenisi kazandı.

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Salı, 14.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde ulaşım atağı başlattı. Vezir Hoca Bulvarı, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı ve Hacı Bektaşı Veli Caddesi’nde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenilenirken yürüyüş yolu imalatları da büyük bir hızla sürüyor.

Başkonuş Caddesi ve Bağlantı Yolları 10 Milyon TL’lik Yatırımla Yenilendi

Pazartesi, 13.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Başkonuş Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirdiği asfalt çalışmasını tamamladı. Toplam 10 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerin ulaşım standardı iyileştirildi.

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor

Salı, 07.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden İsmet Karaokur Bulvarı’nda başlattığı yürüyüş yolu imalatlarını sürdürüyor. Çalışmalar bölge esnafının da beğenisini kazandı.

Başkan Görgel: “Rutin İşlerimizi Aksatmadan Sürdüreceğiz”

Salı, 30.04.2024

Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor

Pazartesi, 29.04.2024

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Arslanbeyçiftliği Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımına başlanacak köy evlerine ulaşım için 1 kilometrelik yeni güzergâh oluşturuyor.

Sayfalar