Basın ve Halkla İlişkiler Şb. Md.

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayı ile Başladı

Cumartesi, 18.05.2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Alparslan Türkeş Bulvarı’nda fener alayı düzenlendi. Başkan Görgel, “Tüm gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah şehrimizi gençlerimizle birlikte tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi

Cumartesi, 18.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda “Kahraman Gençlik” uygulamasını akıllı cihazlarına yükleyerek görevi tamamlayan tüm gençlere haftalık 2 GB internet hediye edecek.

Kahramanmaraş Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin İmzaları Atıldı

Cuma, 17.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve DOĞAKA iş birliğiyle şehre kazandırılacak Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin imzaları atıldı. Başkan Görgel, “Sosyal girişimcilik anlamında vatandaşlarımızın eğitim ve kendilerini geliştirme sürecini kapsayan bir proje. Şehrimize ve hemşehrilerimize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Büyükşehir’de Canlı Yayınlanan İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Perşembe, 16.05.2024

Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Alınan karar doğrultusunda ilk kez canlı olarak yayınlanan toplantıda; gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, kurban kesim ücretleri de belirlendi.

Başkan Görgel, Bakan Yerlikaya ile Bir Araya Geldi

Perşembe, 16.05.2024

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir araya gelen Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında vermiş olduğu destekler için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakan Uraloğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Projeleri İstişare Edildi

Perşembe, 16.05.2024

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Başkan Görgel, “Alt ve üstyapısıyla çok daha dirençli ve yaşanabilir bir Kahramanmaraş inşa etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Bakanlıklarımız, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Çarşamba, 15.05.2024

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Heyetinden Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Salı, 14.05.2024

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

Büyükşehir’de İlk Canlı İhale Yayını Yapıldı

Pazartesi, 13.05.2024

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde alınan kararın ardından Büyükşehir Belediyesinde ilk canlı ihale yayını yapıldı.

Sayfalar