Buradasınız

Kahramanmaraş Şehir Akademisi Açılıyor

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Şiir ve Edebiyatın Başkenti” olan şehrimizde bilim, teknik, kültür, tarih, sanat ve edebiyat alanlarında faaliyet yürütecek olan Kahramanmaraş Şehir Akademisi atölye çalışmalarına ve eğitimlerine başlıyor. Kültür, Turizm ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek olan Kahramanmaraş Şehir Akademisi’nin güz dönemi ilk dersi 1 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup Ekim-Kasım- Aralık aylarını kapsayacaktır. Kahramanmaraş Şehir Akademisi’nin atölye çalışma alanları ve kayıt şartları aşağıdaki şekildedir.

1-  Akademiye 18 yaşını giren kişiler kayıt yaptırabilirler.

2-  Kahramanmaraş Şehir Akademisi atölyeleri 25 kişilik kontenjan ile sınırlıdır. İsteyen istediği atölyeyi tercih edebilir. (Örnek: Kısam Film Atölyesi en fazla 25 kişi kayıt yaptırabilir.)

3- Akademiye kayıt yaptırmak isteyenler, www.kahramanmaras.bel.tr adresi  başvurular kısmında yer alan Kahramanmaraş Şehir Akademisi Başvuru Formunu doldurup akademikahramanmaras@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

4-Kahramanmaraş Şehir Akademisi ilk dersine 1 Ekim 2020 tarihinde başlayacak, atölyeler ve dersler 3 ay süreyle devam edecektir. (Güz Dönemi: Ekim-Kasım-Aralık)

5- Kahramanmaraş Şehir Akademisi’nde yapılacak olan atölye çalışmaları ve verilecek eğitimler;

Dergi Atölyesi

 Kısa Film Atölyesi

Çevirisi Atölyesi

Düşünce Atölyesi

Yazı Atölyesi

Diksiyon

Sosyolojinin Temel Kavramları

Tarihin Tarihi

Klasik Metinler Nasıl Okunur?

Bilim Tarihi

Robotik Kodlama

Grafik Tasarım

Not: Kahramanmaraş Şehir Akademisi Güz Dönemi Son kayıt tarihi ve süresi 28 Eylül 2020 Pazartesi mesai saati bitimidir.

Dosya ekleri: