İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

Adı: Gökhan BAŞPINAR

Görevi: İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı

1982 yılında Kahramanmaraş’ ta doğdu Kahramanmaraş Yabancı Dil Ağırlıklı Lisesinden (İngilizce) mezun oldu.

2001 yılında başladığı Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünü 2005 yılında tamamladı.

2005 – 2010 yılları arasında ülke bazında faaliyet gösteren özel bir firmada, firma müdürü olarak görev yaptı.

2010 – 2012 yılları arasında Kilis İl Özel İdaresi

2012 – 2014 yılları arasında Kahramanmaraş İl Özel İdaresinde Harita Mühendisi olarak görev yaptı.

2014 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığında Ulaşım Planlama Şube Müdür Yardımcısı, 2023 yılında ise Ulaşım Planlama Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2023 Mayıs ayı itibariyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı olarak görevlendirildi.

Gökhan BAŞPINAR, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bağlı Birimler

_________________________________________________________________________________________

• Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü
  • Harita Şube Müdürlüğü