Yakacak ( Odun,Kömür, Fuel Oil No: 4, Dökme Lpg (Propan)) Alımı

Kapsam:
4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 19uncu Maddesi (Açık İhale Usulü)
İhale özeti:

210 Ton Kömür, 43 Ton Çam Odunu, 45.000 kilogram Fuel Oil (No:4), 13.500 kilogram Dökme Lpg ( Propan ) Alımı

İhale tarihi:
31 Ekim 2019 Perşembe 10:00
İhalenin yapılacağı adres:

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHALE SALONU
İSMETPAŞA MAH. AZERBAYCAN BULV. NO:25
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİNASI KAT:2
DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ

İhale kayıt numarası:
2019/481933
İhaleyi yapan birim:
Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
Bina Giderleri ve İdari İşler Şube Müdürlüğü
Durum:
Yapılmadı
İlan Metni:

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
1.Kısım mal alımı için istekliler:

a) Katı Yakıt Satış İzin Belgesi

b)İstekli İthalatcı veya İmalatcı ise buna ait belgeleri,

c)İstekli Yetkili Satıcı ise yetkili satıcılık belgesini teklifle beraber sunacaktır.

2.Kısım mal alımı için istekliler:

a) İstekiler E.P.D.K.' dan alınmış ihale konusu işe ait Bayii veya Dağıtıcı Lisansına sahip belgesinin aslının veya noter onaylı suretini teklif dosyasında ibraz edecektir.

3.Kısım mal alımı için istekliler:

a) İstekliler, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış olan 5307 sayılı " Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Kanunu ve Elektrik Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'da belirtilen dağıtıcı veya bayilik lisansına sahip olacak, bu belgelerin aslını veya noter onaylı suretlerini teklif ile birlikte sunacaklardır.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHALE SALONU-İSMETPAŞA MAH. AZERBAYCAN BUL. NO:25 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET BİNASI KAT:2 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Yukarıda yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.