Yedikuyular’a Otobüs Seferi Başlıyor

Perşembe, 26.12.2019

Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi’ne otobüs seferleri düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan, kent merkezine 13 kilometre uzaklıktaki 2 bin 300 rakımlı Yedikuyular Kayak Merkezi sadece şehirde değil bölgede de kış turizmin gözdesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi kayak yapmak ve karın keyfini çıkarmak isteyenler için otobüs seferleri düzenleyerek Yedikuyular’a ulaşımı kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gitmek isteyen vatandaşlar için otobüs seferlerinin 28 Aralık Cumartesi günü başlayacağını duyurdu.

28 Aralık’ta Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile alakalı yapılan açıklamada: “Yedikuyular Kayak Merkezi’ne hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün otobüs seferi konulmuştur. Yedikuyulara gitmek isteyen vatandaşlarımız Cumartesi ve Pazar günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi karşısındaki duraktan binebilirler. Yedikuyular Kayak Merkezi’nden ise geri dönüş saat 15.00 olarak belirlenmiştir. Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gidiş ücreti öğrenci 4 TL, sivil ise 6 TL olarak belirlenirken, serbest kart sahipleri ise ücretsiz olarak faydalanacaktır” denilerek bilgi verildi.