Ev ve Süs Hayvanı Satışı Yapan Kişilere Yönelik Eğitim

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği hükümleri gereğince ev ve süs hayvanı satışı yapan kişilerin, bu hayvanların bakımı ve korunması ile ilgili olarak yerel yönetimler tarafından düzenlenen eğitim programına katılarak sertifika alması gerekmektedir. Bu kapsamda, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü 08.00 – 17.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı hizmet binası eğitim salonunda düzenlenecek olan ve yılda sadece bir kez gerçekleştirilen Ev ve Süs Hayvanı Satışı Yapan Kişilere Yönelik Verilecek Eğitim için duyuru ekinde yer alan dilekçe ile birlikte en geç 25 Ocak 2023 Çarşamba gününe kadar Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapılması gerekmektedir.

Dosya ekleri:
EkBoyut