AKBEL A.Ş. Geçici Personel Alım İlanı

AKBEL A.Ş. bünyesinde geçici işçi olarak (5 ay 29 gün) çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları taşıyanlar arasından 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Unvan Sayı Görev Yeri Cinsiyet Eğitim Durumu ve Başvuru Şartları
1) İşçi(Hizmet Personeli) 40 AKBEL A.Ş. Kadın/Erkek
  • En az lise mezunu olmak.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Bağlı Kuruluşlarında, Belediyeler ve Belediye Şirketlerinde restoran, kafe ve yemek gibi hizmet sektöründe garson, komi, fırın ustası ve tatlı ustası veya bu sektörlerdeki mutfak ve imalat işinde son iki yıl içerisinde en az 5 aylık tecrübeye sahip olmak.

A- Aranan Şartlar

1. 2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.
  2. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak.
  3. Son müracaat tarihi itibariyle 45 yaşını geçmemiş olmak.

B- İstenilen Belgeler

1. Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Bağlı Kuruluşlarında, Belediyeler ve Belediye Şirketlerinde restoran, kafe ve yemek gibi hizmet sektöründe garson, komi, fırın ustası ve tatlı ustası veya bu sektörlerdeki mutfak ve imalat işinde çalıştığına dair onaylı belgeyi başvuru formuna yükleyecektir.
  2. Mülakata çağrılan adaylar SGK hizmet dökümünü komisyona ibraz edecektir

C- Müracaat

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 28 Kasım 2022 / 29 Kasım 2022 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/form/akbel-as-personel-alim-ilani-basvuru-formu-28112022 web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

BAŞVURU BİLGİLERİ
Kurum Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

AKBEL AŞ.