AKBEL A.Ş. Geçici Personel Alım İlanı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

AKBEL A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

AKBEL A.Ş. bünyesinde geçici işçi olarak (5 ay 29 gün) çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları taşıyanlar arasından 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Unvan Sayı Görev Yeri Cinsiyet Eğitim Durumu
1) İşçi(Hizmet Personeli) 30 AKBEL A.Ş. Kadın/Erkek
  • Meslek liseleri ile üniversitelerin aşçılık, garsonluk, turizm ve otelcilik gibi bölümlerinden mezun olmak.
  • Restoran, kafe ve pastane gibi hizmet sektöründe garson, komi veya bu sektörlerdeki mutfak ve imalat işinde en az 1 yıllık tecrübeye sahip olmak.
2) İşçi(Temizlik, Bulaşık) 4 AKBEL A.Ş. Kadın/Erkek
  • Lise mezunu olmak.
3) İşçi(Kayak Merkezi) 33 AKBEL A.Ş. Erkek
  • Üniversite mezunu olmak.
  • Tercihen kayak ve kayak sporları konusunda tecrübe sahibi olmak.
4) Beden İşçisi 8 AKBEL A.Ş. Erkek
  • İlkokul mezunu olmak.
5) İşçi(Tatlı, Aşçı, Fırın ve Kebap Ustası) 5 AKBEL A.Ş. Erkek
  • İlkokul mezunu olmak.
  • Başvurduğu pozisyon ile ilgili ustalık/MYK belgesine sahip olmak.
  • Tatlı, aşçı, fırın ve kebap alanında en 1 yıllık tecrübeye sahip olmak.
Toplam 80

A- Aranan Şartlar

1. 2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.
  2. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak.
  3. Son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını geçmemiş olmak. 4 ve 5 numaralı unvanlara yapılan başvurularda yaş şartı 40 yaşını geçmemiş olmak olarak uygulanır.
  4. Müracaat eden adaylardan alınacak sayının 3 katı kadar aday, tecrübe, lise ve üniversite mezunları için diploma notu esas alınarak mülakata çağrılacaktır. Diploma notunda, en son mezun olduğu okul diploması esas alınır. 4 ve 5 numaralı unvanlara yapılan başvurular için diploma notu esas alınmayacaktır.

B- Müracaat

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 15 Kasım 2022 / 21 Kasım 2022 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/form/akbel-as-personel-alim-ilani-basvuru-formu-15112022 web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlanen duyurulur.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Kurum Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

AKBEL AŞ.