AKBEL A.Ş. Personel Alım İlanı

Büyükşehir Belediyemizin birimlerinde çalıştırılmak üzere AKBEL A.Ş. tarafından aşağıdaki şartları taşıyanlar arasından 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.

Ünvan Sayı Görev Yeri Eğitim Durumu

Eğitimci / Tarihçi

4 Büyükşehir
  • Eğitim, İlahiyat, Fen ve Edebiyat fakültelerinin sözel bölümlerinden mezun olmak.

• YDS veya emsal yabancı dil sınavından 60 veya üzeri dil puanına sahip olmak.

1 Andırın
  • Eğitim, İlahiyat, Fen ve Edebiyat fakülte veya bölümlerinden mezun olmak.
1 Göksun
1 Ekinözü
İnşaat Mühendisi 1 Andırın
  • Üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.
1 Göksun
2 Elbistan
1 Ekinözü
İdari Personel 2 Büyükşehir
  • Üniversitelerin SBF, İİBF, İktisat ve İşletme fakülte veya bölümlerinden mezun olmak.
Zurnacı 1 Büyükşehir
  • Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü mezunu olmak.
Trompetçi 1 Büyükşehir
Toplam 16

A) Aranan Şartlar

1. 2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’üncü maddesindeki şartları taşımak.

2. Görev yeri büyükşehir olanların Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) P-3 puan türünden en az 70 veya 100 üzerinden en az 70 diploma notundan birine sahip olmak.

3. Görev yeri Andırın, Ekinözü, Elbistan, Göksun olanların Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) P-3 puan türünden en az 60 veya 100 üzerinden en az 60 diploma notundan birine sahip olmak.

4. Görev yeri büyükşehir olanların Kahramanmaraş nüfusuna, görev yeri Andırın, Ekinözü, Elbistan, Göksun olanların ise başvuru yaptıkları ilçe nüfusuna kayıtlı olmak.

5. Son müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını geçmemiş olmak.

6. Görev yapacağı ilçede ikamet etmeyi kabul etmek.

B) Müracaat

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 22 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/basvuru/akbel-as-personel-alim-ilani web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

C) Sınav ve Değerlendirme

1. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar KPSS puanı ve diploma notu sıralaması esas alınarak, her bir pozisyon için sınav hakkı kazanacak 6 adaydan; 3’ü KPSS puanına 3’ü ise diploma notuna göre çağrılacaktır.

2. Sıralamaya giren adaylar için yazılı ve/veya sözlü sınav yapılacaktır. Sınav tarihi ayrıca bildirilecektir.

İlanen Duyurulur.