1. Hukuk Müşavirliği

Adı: Nazlı Şeyma KOKULU

Görevi: 1. Hukuk Müşaviri

E Posta: s.kokulu@kmbb.bel.tr

Kahramanmaraş’ta 1987 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Atatürk Üniversitesi Erzincan Hukuk Fakültesinden 2009 yılında mezun oldu. Aynı zamanda 2012-2016 yılları arasında Anadolu Üniversitesi İktisadi-İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans Bölümü okudu, 2016 yılında mezun oldu.

2009-2010 yılları arasında avukatlık stajını tamamladı.

2010-2011 yılları arasında özel bir büroda serbest avukatlık yaptı.

2011 yılı mart ayında Kahramanmaraş Belediyesinde avukat olarak işe başladı.

2016 yılında Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’ne naklen atandı.

2016-2017 yılları arasında Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşavirliği görevini yürüttü.

2017 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne naklen ataması yapılarak, 1. Hukuk Müşavirliğine atandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyesi, Disiplin Kurulu Üyesi, ve UKOME Üyesi olarak görev yaptı.

Türkiye Barolar Birliğinin düzenlemiş olduğu “Arabuluculuk Eğitimini” aldı.

Kahramanmaraş Barosu ile Kahramanmaraş Arabulucular Derneği’nin düzenlemiş olduğu “Ticari Uyuşmazlıklarda  Dava Şartı Arabuluculuk” konulu seminere katıldı.

Halen Kahramanmaraş Kadın Hakları Komisyon Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kadın Araştırma Merkezi (KSÜKAM)’ın düzenlemiş olduğu “25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele” konulu seminerde konuşmacı olarak yer almıştır.

Kahramanmaraş Barosu ile Türk Kadınlar Birliğinin düzenlemiş olduğu “Türk Medeni Kanunun Kabulü” konulu programda konuşmacı olarak yer almıştır.

Av. Mehmet KOKULU ile evli olup, biri kız biri erkek 2 çocuk annesidir.