Türkoğlu 24 Derslikli Yatılı Bölge Ortaokulu

Büyükşehirden Eğitime Destek

Proje tanımı:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi Türkoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu Yapım İşinde 07.04.2015 tarihinde yer teslimi yapılarak yapımına başlanılmıştır.

Eğitim Tesisin oturum alanı 846 m² olup, toplam inşaat alanı 4230 m² dir. Eğitim Yapısı Zemin + 4.Normal Kattan oluşmakta olup, 24 Adet Derslik, 2 Adet Ana Sınıfı, Kütüphane, 1 Adet Fen Laboratuvarı, 1 Adet Resim ve Müzik Atölyesi, Çok Amaçlı Salon, 1 Adet Bilgisayar Laboratuvarı ve İdari Birimlerden oluşmaktadır.

6810 m² lik geniş bir bahçeye sahip olan eğitim yapısı bahçesinde yürüyüş yolları, 4 Adet Kameriye, Ahşap gölgelikli oturma yerleri, bekçi kulübesi, satranç oyun alanı, 1 adet basketbol sahası ve otopark yer almaktadır.

Çalışmaları tamamlanmıştır.

Proje kategorileri:
Eğitim Kurumları
İlçe - Konum:
Türkoğlu
İlerleme durumu:
Tamamlanmış Proje

Okul İnşaatı yapımı tamamlanmıştır.