Buradasınız

Haberler

Başkan Görgel: “Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız”

Salı, 16.04.2024

Şairler Tepesi’nde basın mensubu ve sosyal medya yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hemşehrilerimizin gönüllerine girmek için yoğun gayret göstereceğiz. Biz şehrimizdeki tüm hemşehrilerimizle bir dost, bir arkadaş olacağız. İnşallah böylece diğer şehirlere de örnek olacağız” dedi.

Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”

Pazartesi, 15.04.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, personellere gönderdiği mesajda; “Büyükşehir Belediyesi Ailesi olarak kahraman şehrimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan kahraman şehrimiz için aşkla çalışacağız” dedi.

Başkan Görgel: “Ortak Derdimiz, Ortak Sevdamız Kahramanmaraş”

Pazartesi, 15.04.2024

İlk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi personelleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Ortak derdimiz, ortak sevdamız olan Kahramanmaraş’ımız için kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Bir yandan yeni Kahramanmaraş’ı imar ve inşa ederken bir yandan da inşallah faaliyetlerimizle hemşehrilerimizin gönlünü kazanacağız” dedi.

Başkan Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak”

Pazartesi, 15.04.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak hayırlı olsun ziyaretlerinin 22 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Salı ve Cumartesi günleri Büyükşehir Belediyesinde yapılacağını duyurdu.

Başkan Görgel, Asrın Felaketinde Ailesini Kaybeden Vatandaşları Ziyaret Etti

Pazar, 14.04.2024

6 Şubat depremlerinde aile bireylerini kaybeden vatandaşları hanesinde ziyaret eden Başkan Görgel, “Depremlerde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimizin acısı hala kalbimizde, içimiz hala buruk. 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

Başkan Görgel: “Yeni Kahramanmaş Geleceğe Güvenle Yükseliyor”

Cuma, 12.04.2024

Hükümet Bulvarı’nda yapımı devam eden Kentsel Tasarım Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Görgel, “Hamdolsun konutlarımızın inşasında artık son aşamaya gelindi. Çok kısa sürede burası da tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek. Alt ve üstyapısıyla çok daha dirençli ve yaşanabilir Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Görgel: “Şehrimizde Birlik Beraberlik Havası Hâkim”

Çarşamba, 10.04.2024

Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine katılan Başkan Görgel, “Şehir protokolümüz ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Çok güzel birlik beraberlik havası hâkim. Tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Görgel’den Çocuk Evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Bayram Ziyareti

Çarşamba, 10.04.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çocuklar ve özel gereksinimli vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”

Çarşamba, 10.04.2024

Abdülhamid Han Camii’nde kılınan Bayram Namazı’nın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Görgel, “Ramazan Bayramı’mızın şehrimize, ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Başkan Görgel Talimat Verdi, Bayram Öncesi Maaş Ödemeleri Öne Çekildi

Salı, 09.04.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir ve KASKİ’de çalışan personellerin 15 Nisan’da yapılacak maaş ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekip hesaplarına yatırdıklarını duyurdu.

Sayfalar