Pazarcık İlçesinde gıda dağıtımı tamamlandı

Cuma, 08.05.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında Pazarcık ilçesinde başlattığı gıda yardım paketleri dağıtımı tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde düzenlediği, pandemi önlemlerinden etkilenen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda desteği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Pazarcık Belediyesi işbirliği ile Pazarcık ilçesinde koordineli bir şekilde gıda paketleri dağıtıldı.

İlçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla işbirliği içinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, süreç boyunca destek olunacağını belirten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraşlıların “Evinde kal” çağrısıyla birlikte getirilen diğer tedbir kurallarına da titizlikle uyduklarını, sürecin devam ettiğini, hassasiyetin de süreçle birlikte devam ettirilmesi gerektiğini vurguladılar.