ELBİSTAN İLÇESİ (MERKEZ) 1/5000 ÖLÇEKLİ REVİZYON NAZIM İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

Çarşamba, 29.04.2020

ELBİSTAN İLÇESİ (MERKEZ) 1/5000 ÖLÇEKLİ REVİZYON NAZIM İMAR PLANI ASKIYA ÇIKTI

Elbistan İlçesi (Merkez)  1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16 Nisan 2020 tarihli toplantısında onaylanmasının ardından 29.04.2020 tarihi itibariyle askıya çıkarıldı.

Elbistan İlçesi (Merkez) 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı 29.04.2020 – 28.05.2020 tarihleri arasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ilan panosunda ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi (www.kahramanmaras.bel.tr/) resmi internet sitesinde ilan edilmektedir. Ayrıca, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Ek Hizmet Binasında da bilgi amaçlı olarak ilan edilmiştir.

Plana itiraz başvuruları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Binasında  ve Elbistan İlçesi Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında yapılabilecektir.

İtiraz Başvurusunda Gerekli Belgeler:

• Açık adres ve telefon bilgisi bulunan İtiraz Dilekçesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güncel Tapu Kayıt Örneği (Son 3 ay içinde alınmış)
  • Güncel Koordinatlı Kroki (var ise)