Köpek Evlerinin Montajı Tamamlandı

Perşembe, 23.04.2020

Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına dönük geliştirdiği projeler kapsamında kendi atölyelerinde ürettiği köpek evlerinin montajını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi atölyesinde ürettiği köpek evlerinin, şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği montaj işlemlerini tamamladı. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Atölyesinde üretilen köpek evleri Kahramanlar Kent Ormanı, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Doğukent Mahallesi, Kuyumcu Kent, Toptancılar Sitesi ve Yeşil Evler kavşağı civarında, farklı noktalara yerleştirildi.

Koronavirüstedbirleri kapsamında sokaklarda köpeklerin aç ve susuz kalmaması için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi doğaya yem bırakma ve kedi evleri imalatının ardından köpek evleri üretim ve montajını da gerçekleştirdi.Tek ve çift katlı olarak üretilen köpek evlerinde su ve yem için ayrı bölmeler mevcuttur.