Saçaklızade Konutları Yükseliyor

Salı, 17.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Saçaklızade Mahallesi’nde başlattığı konut yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında anlaşma sağlanarak evleri kamulaştırılan vatandaşlar için Saçaklızade Mahallesi’nde yapımına başlanan toplu konutlarda katlar yükselmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Saçaklızade Mahallesi’nde 5 bin metrekare alan üzerinde 1. etapta yapımına başlanan 3 blokta106 daire ve 4 adet iş yerinin yapımı devam ediyor. Proje 1+1,2+1,3+1 daireler şeklinde planlanmış olup, Yusuflar Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşümde evleri kamulaştırılan vatandaşlara yöneliktir.