Otobüs Durakları ve Havalimanı Dezenfekte Edildi

Pazartesi, 16.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde vatandaşların yoğun kullandığı otobüs durakları ve havalimanını ilaçlayarak dezenfekte etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronovirüs salgınına karşı önlem kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri il genelinde mevcut olan otobüs duraklarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Öte yandan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekiplerince şehir dışından gelen yolculara hizmet veren Kahramanmaraş Havalimanı ve Otobüs Terminalinde de ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları tamamlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde yürüttüğü dezenfekte çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Haber videoları: