Büyükşehir Ekibi Doğanyol’dan döndü

Salı, 10.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Malatya Doğanyol İlçesinde hizmet veren 5 bin kişilik sıcak yemek tırı şehre döndü.

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Malatya’nın Doğanyol İlçesinde yaraları sarmak için görevlendirilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekibi şehre döndü.Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Malatya’nın Doğanyol İlçesinde konuşlanan mutfak tırıyla sıcak yemek dağıtımı yapıldı.

Şehre dönen ekibi makamında kabul eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Elazığ - Malatya depreminde Kızılay ile koordineli olarak çalışan ve Doğanyol'da afetzede vatandaşlarımıza mobil mutfak tırımız ile 43 gün boyunca sıcak yemek hizmeti veren çalışma arkadaşlarımızı misafir ettik. Arkadaşlarımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.