Büyükşehir Dona Karşı Tuzlama Yapıyor

Pazartesi, 10.02.2020

Büyükşehir Belediyesi çetin kış şartlarının yaşandığı şu günlerde kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme çalışmalarının yanı sıra don olayına karşı da yollarda tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar temizleme ve don olayına karşı tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçeleri başta olmak üzere don olayı meydana gelen bölgelerde tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ilçe merkezlerinin yanı sıra şehir merkezinde özellikle ana arterlerde yürüttükleri çalışmalara geceden başladılar.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri zorlu kış aylarının yaşandığı şu günlerde vatandaşların ulaşımda toplu taşıma araçlarını kullanmaları zorunlu olmadıkça kendi özel araçlarını kullanmamalarını, kullanacakların ise kış lastiği takmaları gerektiğini ifade ederek dikkatli olmalarını istediler.