Yolların Bakımı Yapılıyor

Perşembe, 19.12.2019

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım faaliyetleri kapsamında il genelindeki bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Büğlek Caddesinde, Onikişubat İlçesi Döngele Topçalı Yolu, Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı ve Şazibey Mahallesi Toptancılar Caddesi Köy Garajı civarında ve Pazarcık İlçesi Musolar Grup Yolunda asfalt yama çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada hava şartlarının elverdiği sürece yollarda bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceği belirtildi.