Türkoğlu’nda Hanımlar Meslek Kurslarıyla Hayatlarını Şekillendiriyor

Salı, 10.12.2019

Büyükşehir Belediyesi özellikle ev hanımlarına yönelik Türkoğlu İlçesinde Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirdiği KAMEK kursları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK kursları Türkoğlu İlçesinde de devam ediyor Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde verilen kurslarda hanımlar el becerilerini geliştirerek çeşitli meslek sahibi oluyorlar.

4 Branşta 61 Kursiyer

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitim Kursları (KAMEK) bünyesinde verilmekte olan Mefruşat, Takı Tasarım, Dekoratif Ev Dekorasyonu ve  Şiş Tığ Örgü Teknikleri olmak üzere 4 branşta 61 kursiyere eğitimler veriliyor. Kursların sonunda kursiyerlere sertifikaları da veriliyor.