Gönüllü Gençler Gönüllere Dokunuyor

Perşembe, 05.12.2019

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönüllü Gençlik Hareketi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenledikleri etkinlikle gönüllere dokundular.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Gençlik Hareketi üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlediler. Özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirilen programda çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendiler.

Yarışmalar Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen etkinlikte çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı gibi yarışlar düzenlenirken, aynı zamanda halaylar çekilerek, çeşitli oyunlar oynandı. Palyaço gösterilerinin yanı sıra çocuklara ve gençlere pamuklu şeker, patlamış mısır gibi ikramlarda bulunuldu. Etkinlikte çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendiler.