Sürücülerimizin Dikkatine

Çarşamba, 27.11.2019

Büyükşehir Belediyesi metruk bina yıkımı münasebetiyle 1 Aralık Pazar günü saat 06:00-20:00 arasında Çukuroba Caddesi’nin Kanlıdere Köprüsü bağlantısından itibaren trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı metruk bina yıkımı münasebetiyle yol kapama kararı alındığını duyurdu.

Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME)’nden yapılan yazılı açıklamada: “İlimiz Dulkadiroğlu İlçesi Fevzipaşa Mahallesi sınırları içerisinde metruk bina yıkımı sebebiyle Çukuroba Caddesi, Kanlıdere Köprüsü bağlantısından başlamak üzere 1 Aralık Pazar günü 06:00-20:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları gerekmektedir” denildi.