Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

Salı, 12.11.2019

Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarının tamamlandığı arterlerde ağaç dikim ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Çevre Yolu doğu girişinde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına başladı.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında güzergah ağaçlandırılıyor.

Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Konu ile ilgili olarak Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kuzey Çevre Yolu doğu girişi olarak bilinen bölgede Havalimanı Kavşağından Doğukent’e kadar uzanan arterde 150 adet Huş, 200 Adet Leylandi ve 20 adet Amerikan Sığılası olmak üzere 370 adet ağacın dikimi gerçekleştirildi. Şehrimizin muhtelif yerlerinde ağaçlandırma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.