Buradasınız

Doğum Hastanesi Ziyaret Edildi

Pazar, 10.11.2019

Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından Mevlid Kandili kapsamında düzenlenen programda Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ziyaret edildi, yeni doğan bebeklere hayırlı ömür dilendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü işbirliği ile Mevlit Kandili dolayısıyla düzenlenen programda, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni doğan bebekler ziyaret edildi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu ve İl Müftüsü Celal Sürgeç’in Eşi Sevinç Sürgeç’in katılımıyla gerçekleştirilen programda anneler ve çocuklarına hayırlı bir ömür dilendi, kandilleri tebrik edildi.

Peygamberimizi Yad Ettik

Programa ilişkin bir değerlendirmede bulunan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran: “Peygamber Efendimizin (S.A.S) dünyayı şereflendirdiği bu kutlu günde, İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu, İl Müftümüzün eşi Sevinç hanım  ile beraber Kadın Doğum hastanemizde dünyaya gelmiş yavrularımızı ve annelerini ziyaret ettik. Mevlid kandillerini tebrik ettik” ifadelerini kullandı.