Engelliler Gününde Farkındalık İçin…

Cuma, 01.11.2019

Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak için resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında iki yarışma düzenliyor.Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “12-18 yaş arası özel gereksinimli bireylerin katılacağı ‘Hayallerim ve Ben’ konulu resim yarışması ile 5,6,7 ve 8. Sınıfların katılabileceği ‘Farkında Olduğum İçin Yazıyorum’ konulu kompozisyon yarışması düzenliyoruz. Her iki yarışmanın da birincilerine tablet, ikincilerine bisiklet, üçüncülerine fotoğraf makinası ve jüri özel ödülleri kapsamında da kitap seti hediye edeceğiz. Yarışmanın ödül töreni 3 Aralık Salı günü 10.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 0344 225 71 88 numaralı telefon aranabilecek” ifadeleri kullanıldı.