YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Pazartesi, 27.05.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaz Spor Okullarının kayıtları bu yıl da online olarak 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü   başladı.

Bu yıl 16.’sı gerçekleştirilecek Yaz Spor Okulları’na 7-14 Yaş Grubunda bulunan çocuklar 20 Mayıs-10 Haziran 2019 tarihleri arasında https://kahramanmaras.bel.tr/yaz-spor-okullari-basvuru-formu   adresinden kayıtlar yapılacak.

Futbol, Tenis, Kickboks, Satranç, Basketbol, Voleybol, Karate, Yüzme ve Güreş olmak üzere 9 dalda eğitim verilecek olan Yaz Spor Okullarında eğitimler 24 Haziran – 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yaz Spor Okullarının kayıtlarına ilişkin ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0344 235 25 14 nolu telefondan gerekli bilgiler alabilirler.

Öte yandan Kahramanmaraş il genelinde başlayan yaz spor okuluna kayıtlar aynı zamanda ilçelerimizde de başlatılmış olup, Gençlik ve Spor İlçe Şube Müdürlüklerinden gerekli bilgileri alabilirler.