KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Pazar, 04.11.2018
03.11.2018 günü gerçekleştirilen defile hiçbir şekilde Belediyemizin bir etkinliği olmayıp, İtfaiye Daire Başkanı hiçbir izin almadan, yetkisini aşarak bu etkinliğe şehrimiz için kritik öneme sahip acil hizmetlerimiz için kullanılan İtfaiye Hizmet Binasında yapılmasına işgüzarlık yaparak müsaade etmiştir. Böyle bir faaliyetin İtfaiye Binamızda yapıldığını öğrenir öğrenmez, olaya müdahale ederek gerekli soruşturmaları başlatılmış olup İtfaiye Daire başkanı görevden alınmıştır. Hukuki süreç başlatılmıştır. Bu binalar acil hizmetler için kullanılmakta bunun dışında hiçbir iş için kullanılmamakta ve kullanılmasına müsaade edilmemektedir. Yapılan bu  defileyle Belediyemizin hiç bir alakası ve ilgisi bulunmamaktadır.  Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Fatih Mehmet ERKOÇ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı