BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL YETENEK KURSLARI

Çarşamba, 12.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından askeri ve polis okullarına girmek için özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik verilen ücretsiz kurslar Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda (orman dairesi) çalışmalar başladı.

Özel yetenek sınavları hazırlık kurslarına katılmak isteyenler Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’ne müracaat edebilecekleri gibi 0344 235 25 14 nolu telefondan da bilgi alabilirler.

Haftanın üç gününde yapılan özel yetenek sınavları hazırlık kursları Salı-Perşembe ve Cumartesi günleri saat 17.00 ile 19.00 arasında Büyükşehir Belediyesi Spor Salonunda (Orman Dairesi) yapılmaktadır.