BÜYÜKŞEHİR'DEN EKİNÖZÜ'NE BİR DESTEK DAHA

Cumartesi, 22.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelere verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ'un misyonu ve vizyonuyla sadece merkez ilçelerde değil mücavir alan içerisindeki her noktaya hizmet götürmeyi kendine amaç ve hedef belirleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesine hibe destekli proje desteğinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı işbirliği ile 21 Eylül Barış Günü kapsamında br program düzenlendi.

Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen program Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın sunduğu Mehter Konseri ile başladı.

AHİLİK HAFTASI PİLAVI DAĞITILDI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen Ahilik Haftası Etli Pilavı Ulucamii’nde dağıtıldı.

Ulucamii önünde Cuma Namazı çıkışında halka ikram edilen etli pilav ve ayran ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA GEZİ PROGRAMI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliğiyle ağır ruhsal bozukluk, bilişsel, yönetsel ve sosyal beceri alanlarındaki yıkıcı etkisi nedeniyle yeti yitimi ile giden şizofreni ve benzeri psikotik bozukluklar, duygu durum bozuklukları gibi kronik ruhsal hastalıkları olarak tanımlanmış ve bu insanların sosyal v

ENGELSİZ SANAT KURSLARI ENGELSİZ “PİKNİK VE TEKNE TURU” İLE SONLANDIRILDI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik verilen Engelsiz Sanat Kurlarına katılan engelli kursiyerler kurs bitiminde aileleriyle birlikte piknik ve tekne gezisinde gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

PARAŞÜTÇÜLERİN GÖZDESİ: KARDELEN TEPESİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak paraşütçülerin hizmetine sunulan Narlı Kardelen Tepesi (Take Off) yamaç paraşütçülerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

SÖZ VERDİK YAPIYORUZ: TEKKE DE YIKIM DEVAM EDİYOR

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Yusuflar Mahallesi(Tekke)’nde kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şu ana kadar yıkım çalışmaları kapsamında 180 evle anlaşma sağlanırken, Saçaklızade Mahallesi’nde ise yeni konutlar yükselmeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 MİLYON METREKARE PARKE

Perşembe, 20.09.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda parke ve bazalt döşeme çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

TÜRKOĞLU KAMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile verilen Türkoğlu KAMEK kurslarına kayıtlar başladı.

PANORAMA MÜZESİNİ 80 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ziyaretçi sayısı açıklandı.