BAŞKAN ERKOÇ’TAN KÜLTÜR KAMPÜSÜ’NDE İNCELEME

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta yapımı devam Nuri Pakdil Kültür Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

AKILLI ŞEHİR TEKNİK DESTEK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehir Uygulamaları Üzerine Danışmanlık Hizmeti projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

YAVUZ BÜLENT BAKİLER’E “FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI”

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, 200 yıl kadar önce Karabağ’dan Kahramanmaraş’a göç eden şair Mehemmed Sâbir’in torunu, şair ve mütefekkir Yavuz Bülent Bakiler’e “Fahri Hemşehrilik Beratı” verilecek.

MANEVİ EVLATTA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’de çalışma sistemi ile bir ilk olan, Manevi Evlat Butonu olarak Türkiye’de ses getiren Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi II ‘nin Proje sözleşmesi imzalandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAR MÜCADELESİ

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele ve yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

FİLİSTİN KONFERANSINA DAVETLİSİNİZ

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Genç İHH, Yedikıta, Yedihilal ve İlim Yayma Cemiyeti’nin katkılarıyla ‘Ümmet Coğrafyası Filistin’ konulu bir konferans düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak Doç.Dr. Ahmet Abay katılacak.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 11 ARALIK’TA TOPLANDI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 11 Aralık 2018 Salı günü saat 13.30’da toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüştü.

BÜYÜKŞEHİR,KAM'18'E KATILDI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen, Anadolu Ajansının  "Global İletişim Ortağı" olduğu "Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri Kongresi ve Fuarı’na (KAM'18) katıldı.

İNSANLIĞIMIZ ÖLMESİN YARDIM KAMPANYASI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım İşbirliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte Değerler Eğitimi kapsamında il genelinde düzenlenecek

Yemen Açlıktan Ölüyor, (İnsanlığımız Ölmesin) Kampanyası için istişare toplantısı yapıldı.

AKOM’DAN YAĞIŞ UYARISI

Pazartesi, 10.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada sağanak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.