ELBİSTAN İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ASKIYA ÇIKARILDI

Salı, 22.01.2019

İller Bankası tarafından hazırlanan Elbistan İlçesi (Merkez) 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17.09.2018 tarihli ve 2018/566 sayılı kararı ile, Elbistan İlçesi (Merkez) 1/1000 ölçekli İlave-Revizyon Uygulama İmar Planı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17.09.2018 tarihli ve 2018/567 sayılı kararı ile

BÜYÜKŞEHİR’DEN DENEME SINAVI

Salı, 22.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kütüphanelere ders çalışmak amacıyla giden öğrencilere yönelik TYT(Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) deneme sınavları yapıldı.

YEDİ GÜZEL ADAM EDEBİYAT MÜZESİ ‘NDE SONA DOĞRU

Pazartesi, 21.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

AKILLI TAVŞAN MOMO SİZLERLE

Pazartesi, 21.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik bir kültür hizmeti olan Akıllı Tavşan Momo Müzikal Tiyatro gösterisi 10 Şubat 2019’da sahne alacak.

YEDİKUYULAR'A ZİYARETÇİ AKINI

Pazar, 20.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ziyaretçi akını devam ediyor.

YEDİKUYULAR’A GELİN GELDİ

Pazar, 20.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gelin geldi.

Gaziantep’te evlenecek olan Mehmet Ali ve Nurten Çifti düğün öncesi dış çekimler mekanı olarak Yedikuyular Kayak Merkezi’ni seçtiler.

SIFIR ATIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Cuma, 18.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sıfır atık projesi kapsamında çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğünün sıfır atık kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlediği eğitim çalışmaları sürdürülüyor.

MANEVİ EVLAT-2 PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Cuma, 18.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ortaklığıyla hayata geçirilecek olan “Manevi Evlat-2”  projesinin açılış toplantısı yapıldı.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sürdürülen Keçe Tasarım Kursu’na katılan kursiyerlerin yaptığı Keçe Tasarım ürünleri sergisi açıldı.

TÜRK İŞARET DİLİ KURSU YILSONU ETKİNLİĞİ

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları(KAMEK) kapsamında düzenlenen Türk İşaret Dili Kursuna katılan kursiyerler yılsonu etkinliği düzenlediler.