ENGELLİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI

Perşembe, 16.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik sürdürdüğü hizmetler kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bir eğitim semineri verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKİNÖZÜ’NE SAĞLIK TURİZM MERKEZİ

Perşembe, 16.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü Kaymakamlığı ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) işbirliği ile Ekinözü İlçesine Sağlık Turizm Merkezi kuruyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ YAZILIM ATAĞI

Çarşamba, 15.08.2018

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası yaptığı yerli ve milli üretim çağrısına kulak vererek kolları sıvayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulundurduğu yaklaşık 2 bin bilgisayarı Pardus İşletim Sistemi ile donattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SPORA BİR YATIRIM DAHA

Çarşamba, 15.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için ilk adımı attı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Doğaka işbirliği ile yapılacak olan Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imza protokolü gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Salı, 14.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban bayramı münasebetiyle bir dizi önlemler ve tedbirler aldı.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 14 AĞUSTOS’TA TOPLANDI

Salı, 14.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 14 Ağustos 2018 Salı günü toplandı.

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN BAYRAM MESAİSİ

Pazartesi, 13.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde denetimlerini sıkılaştırdı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 2. KEÇE TASARIM SERGİSİ

Pazartesi, 13.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Keçe Tasarım Kursuna katılan kursiyerlerin oluşturduğu ürünlerin sergisi ikinci kez görücüye çıktı.

BAŞKAN ERKOÇ: “HAYVANCILIK OSB’Sİ KURUYORUZ”

Cumartesi, 11.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Canlı Hayvan Borsası’nda incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN HAL ESNAFLARINA ZİYARET

Cuma, 10.08.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde gezi ve incelemelerde bulundu.