BAŞKAN ERKOÇ: “ADRENALİN TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Rafting Federasyonu’nca ortaklaşa düzenlenecek Rafting Şampiyonası öncesi bir basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN ERKOÇ: “MUHTARLARIMIZ MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR”

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MİNİKLERE CANLI TRAFİK EĞİTİMİ

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaşar Gölcu İlkokulu öğrencilerine canlı olarak trafik eğitim verdirdi.

Yaşar Gölcü İlkokulu öğrencileri öğretmenleri Nebiha Akcakoyunlu ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

AKOM’DA KIŞ ÇALIŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM)birçok paydaş kurum ve kuruluşun katıldığı kış çalışmaları toplantısı yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN RUH SAĞLIĞI KONFERANSI

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ailelere yönelik ‘Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı’ konulu bir konferans gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ GENİŞLİYOR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 15 Temmuz Millet Bahçesi yanında bulunan 14 dönümlük ormanlık alanda çalışmalara başlandı.

KAHRAMANMARAŞLI ŞAİR VE YAZARLAR DA KİTAP FUARINDA

Çarşamba, 17.10.2018

Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan,Anadolu’nun en büyük fuarlarından olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda Kahramanmaraşlı yazarlar ve şairler de yer alarak okuyucularına kitaplarını imzalıyor.

‘ARKADAŞLIK BANKI’ OKULLARA DAĞITILDI

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay işbirliği ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında okullara Arkadaşlık Bankı yerleştirildi.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’na akın akın gelen öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR ‘SIFIR ATIK’ MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında okullarda başlattığı eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.