KÖPRÜLÜ KAVŞAK GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Salı, 19.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehrin çehresinin değişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü önündeki köprülü kavşakta peyzaj ve süsleme çalışmalarını tamamladı.

BÜYÜKŞEHİR ÇAKIROĞLU GRUP YOLUNA DEVAM…

Salı, 19.06.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan sıcak asfalt, bir taraftan da sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

YAZ SPOR OKULLARI 29 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Pazartesi, 18.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren yaz spor okullarının açılış tarihleri belli oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenecek Yaz Spor Okulları’nın açılış tarihleri belirlendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 55 TANE HALI SAHA

Pazartesi, 18.06.2018

Sporun ve sporcunun gelişimine büyük önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, mahallelere ve okullara halı saha yapım çalışmalarını devam ettiriyor.

İl genelinde sürdürülen halı saha çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 55 adet halı saha yaptı.

TRABZON CADDESİ’NE İNSAN SELİ

Pazar, 17.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yayalaştırma Projesi kapsamında, araç trafik yoğunluğunu azaltıp, yaya yoğunluğunu artırdığı Trabzon Caddesi insanların uğrak merkezi oldu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Pazar, 17.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TURİZM ATAĞI

Cuma, 15.06.2018

Yaptığı Yedikuyular Kayak Merkezi ile Kahramanmaraş’ı önemli bir noktaya ulaştıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi turizm alanında çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Cuma, 15.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Bayramlaşma Töreni  Trabzon Caddesi üzerinde yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Beleidye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı Namazı’nı Abdulhamithan Camii’nde kıldıktan sonra cami cemaati ile bayramlaştı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

Cuma, 15.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının son iftarını şehit ve gazi ailelerine verdi.

BAŞKAN ERKOÇ: “RAMAZAN BAYRAMININ DÜNYAYA HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Perşembe, 14.06.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir şehirde en büyük sevinç, farklılıkları unutup, kardeşçe kenetlenilmesidir.