OKULLARIN GÖZDESİ: GEZİCİ HALK KÜTÜPHANESİ

Perşembe, 03.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Halk Kütüphanesi’nin bu seferki durağı Rasim Özdenören İlkokulu oldu.

Rasim Özdenören İlkokulu’na giden Gezici Halk Kütüphanesi burada 850 öğrenciye hizmet verdi.

Öğrencilere ilk önce Gezici Halk Kütüphanesi tanıtılarak içerisi gezdirildi.

Daha sonra öğrencilere Kitap Okuma, Masal Saati gibi etkinlikler düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren Gezici Halk Kütüphanesi’nin hizmetlerine ilişkin bilgiler aktaran Şube Müdürü Hakan Ceren: “Gezici Kütüphanemizi her gün farklı bir okulun bahçesine götürerek öğrencilerimizle buluşmasını sağlıyoruz. Hem gezici kütüphanemizi tanıtıyor ve bünyemizdeki halk kütüphaneleri hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz hem de öğrencilerimizin kitaplarla haşır neşir olmalarını sağlıyoruz.

Okul ziyaretlerimizde öğrencilerimize, Masal Saati, Kitap Okuma Saati gibi çeşitli aktivitelerle öğrencilerimizi kitaplarla buluşturuyoruz” diye konuştu.