BAŞKAN ERKOÇ: “SİZLERE DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Cuma, 20.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eski adı Köy Garajı olan bölgede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN ERKOÇ: “KAHRAMANMARAŞ ULAŞIMDA DA ÖRNEK OLACAK”

Cuma, 20.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında devam eden asfalt çalışmalarını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yerinde inceledi.

TEKNE TURUNA KATILDINIZ MI?

Cuma, 20.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Menzelet Baraj Gölünde başlattığı tekne turları tüm hızıyla devam ediyor.

TOPLU TAŞIMA FİYATLARINA DÜZENLEME

Cuma, 20.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma ücretlerinde yeni bir düzenleme yapıldığını ve ayarlanmış tarifenin 23 Temmuz 2018 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Perşembe, 19.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İL GENELİNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Çarşamba, 18.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde çevre temizliği konularında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

YAZ SPOR OKULLARINDA 13 BİN ÖĞRENCİ

Çarşamba, 18.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9 Mayıs-18 Haziran tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi web sitesinden online olarak yaz spor okullarına yaklaşık 13 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz Spor okulları faaliyetlerinde hem malzeme hem ulaşımı ücretsiz sağlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ TAKIMA 5 GÜREŞÇİ

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’ndan 5 güreşçi Milli Takım kadrosuna alındı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR BULVAR DAHA

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş’ta yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında yeni yollar ve bulvar açmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 55 metre genişliğinde yeni bir bulvarın daha yapımına başladı.

VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaz Spor Okulları’na çocuklarını gönderen ailelerden teşekkür geldi.