BÜYÜKŞEHİR,KAM'18'E KATILDI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen, Anadolu Ajansının  "Global İletişim Ortağı" olduğu "Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri Kongresi ve Fuarı’na (KAM'18) katıldı.

İNSANLIĞIMIZ ÖLMESİN YARDIM KAMPANYASI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım İşbirliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte Değerler Eğitimi kapsamında il genelinde düzenlenecek

Yemen Açlıktan Ölüyor, (İnsanlığımız Ölmesin) Kampanyası için istişare toplantısı yapıldı.

AKOM’DAN YAĞIŞ UYARISI

Pazartesi, 10.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada sağanak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

KUZEY ÇEVRE YOLU 3.ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 10.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Kuzey Çevre Yolu’nun üçüncü etabında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.

ENGELLİLERDEN FARKINDALIK PROGRAMI

Cuma, 07.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesince programlarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü Şehit Öğretmenler İlkokulu’nda bir farkındalık programı düzenlediler.

ELBİSTAN BESİ OSB ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cuma, 07.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına planladığı ve bir bir hayata geçirdiği projeler tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN YEREL YÖNETİMLER DERSİ

Perşembe, 06.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Meslek Yüksek Okulu’nda yerel yönetimler öğrencileri ile bir araya geldi.

ENGELLİLER İÇİN PANEL DÜZENLENDİ

Perşembe, 06.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ortaklaşa düzenledikleri engelli hakları paneli gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜM İLÇELERDE DEĞERLER EĞİTİMİ

Perşembe, 06.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kısa adı KADEP olan Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okullarda öğrencilere yönelik verdirdiği değerler eğitimi tüm ilçelerde tamamlandı.

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 05.12.2018

Şehir genelinde yol yapım ve genişletme çalışmalarına ağırlık veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan kamulaştırılan alanlarda yıkım çalışmalarına devam ederken, yıkım çalışmaları yapılan alanlarda da düzenleme çalışmalarına devam ediyor.