BÜYÜKŞEHİR’DEN TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE TEDAVİ GÖREN HASTALARA GEZİ PROGRAMI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliğiyle ağır ruhsal bozukluk, bilişsel, yönetsel ve sosyal beceri alanlarındaki yıkıcı etkisi nedeniyle yeti yitimi ile giden şizofreni ve benzeri psikotik bozukluklar, duygu durum bozuklukları gibi kronik ruhsal hastalıkları olarak tanımlanmış ve bu insanların sosyal v

ENGELSİZ SANAT KURSLARI ENGELSİZ “PİKNİK VE TEKNE TURU” İLE SONLANDIRILDI

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik verilen Engelsiz Sanat Kurlarına katılan engelli kursiyerler kurs bitiminde aileleriyle birlikte piknik ve tekne gezisinde gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

PARAŞÜTÇÜLERİN GÖZDESİ: KARDELEN TEPESİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak paraşütçülerin hizmetine sunulan Narlı Kardelen Tepesi (Take Off) yamaç paraşütçülerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

SÖZ VERDİK YAPIYORUZ: TEKKE DE YIKIM DEVAM EDİYOR

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Yusuflar Mahallesi(Tekke)’nde kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şu ana kadar yıkım çalışmaları kapsamında 180 evle anlaşma sağlanırken, Saçaklızade Mahallesi’nde ise yeni konutlar yükselmeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 MİLYON METREKARE PARKE

Perşembe, 20.09.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda parke ve bazalt döşeme çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

TÜRKOĞLU KAMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile verilen Türkoğlu KAMEK kurslarına kayıtlar başladı.

PANORAMA MÜZESİNİ 80 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ziyaretçi sayısı açıklandı.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen çalışmalar 46 noktada sürüyor.

BAŞKAN ERKOÇ: “TÜM GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TRAFİKTE BÜYÜKŞEHİR FARKI

Salı, 18.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu kavşaklar sayesinde trafikte yaşanan yoğunluğun azaldığı gözlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Abdulhamithan Kavşağı’nın eski hali ile yeni hali karşılaştırıldığında trafik yoğunluğunun bir hayli azaldığı gözlendi.