KUZEY ÇEVRE YOLU 3.ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cuma, 14.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Kuzey Çevre Yolu’nun üçüncü etabında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN EĞİTİM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Cuma, 14.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde düzenlediği eğitim seminerleri ile hem öğrencileri hem de velileri bilgilendiriyorlar.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KÜLTÜR KAMPÜSÜ’NDE İNCELEME

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta yapımı devam eden Nuri Pakdil Kültür Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

AKILLI ŞEHİR TEKNİK DESTEK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehir Uygulamaları Üzerine Danışmanlık Hizmeti projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

YAVUZ BÜLENT BAKİLER’E “FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI”

Perşembe, 13.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, 200 yıl kadar önce Karabağ’dan Kahramanmaraş’a göç eden şair Mehemmed Sâbir’in torunu, şair ve mütefekkir Yavuz Bülent Bakiler’e “Fahri Hemşehrilik Beratı” verilecek.

MANEVİ EVLATTA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’de çalışma sistemi ile bir ilk olan, Manevi Evlat Butonu olarak Türkiye’de ses getiren Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi II ‘nin Proje sözleşmesi imzalandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAR MÜCADELESİ

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı olan bölgelerde karla mücadele ve yol açma çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

FİLİSTİN KONFERANSINA DAVETLİSİNİZ

Çarşamba, 12.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Genç İHH, Yedikıta, Yedihilal ve İlim Yayma Cemiyeti’nin katkılarıyla ‘Ümmet Coğrafyası Filistin’ konulu bir konferans düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak Doç.Dr. Ahmet Abay katılacak.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 11 ARALIK’TA TOPLANDI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 11 Aralık 2018 Salı günü saat 13.30’da toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüştü.

BÜYÜKŞEHİR,KAM'18'E KATILDI

Salı, 11.12.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen, Anadolu Ajansının  "Global İletişim Ortağı" olduğu "Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri Kongresi ve Fuarı’na (KAM'18) katıldı.