PARAŞÜTÇÜLERİN GÖZDESİ: KARDELEN TEPESİ

Cuma, 21.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak paraşütçülerin hizmetine sunulan Narlı Kardelen Tepesi (Take Off) yamaç paraşütçülerinin gözdesi olmaya devam ediyor.

SÖZ VERDİK YAPIYORUZ: TEKKE DE YIKIM DEVAM EDİYOR

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Yusuflar Mahallesi(Tekke)’nde kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şu ana kadar yıkım çalışmaları kapsamında 180 evle anlaşma sağlanırken, Saçaklızade Mahallesi’nde ise yeni konutlar yükselmeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 MİLYON METREKARE PARKE

Perşembe, 20.09.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda parke ve bazalt döşeme çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

TÜRKOĞLU KAMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Perşembe, 20.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile verilen Türkoğlu KAMEK kurslarına kayıtlar başladı.

PANORAMA MÜZESİNİ 80 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi ziyaretçi sayısı açıklandı.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde yürütülen çalışmalar 46 noktada sürüyor.

BAŞKAN ERKOÇ: “TÜM GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”

Çarşamba, 19.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TRAFİKTE BÜYÜKŞEHİR FARKI

Salı, 18.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu kavşaklar sayesinde trafikte yaşanan yoğunluğun azaldığı gözlendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Abdulhamithan Kavşağı’nın eski hali ile yeni hali karşılaştırıldığında trafik yoğunluğunun bir hayli azaldığı gözlendi.

BAŞKAN ERKOÇ: “DONDURMA MÜZEMİZ HAZIRLANIYOR”

Pazartesi, 17.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Dondurma Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 17 EYLÜL’DE TOPLANDI

Pazartesi, 17.09.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Gündeminde Bulunan Maddeleri Görüşmek Üzere Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi Yapıldı.

Kahramanmaraş büyükşehir belediye meclisi eylül ayı olağan meclis toplantısı 2. Bileşimi gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.