BÜYÜKŞEHİR ÇATAK-KOÇAŞ YOLU’NDA

Salı, 22.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında il genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERDE İFTAR PROGRAMI

Salı, 22.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle ilçelerde iftar programlarına başladı.

BAŞKAN ERKOÇ: “ACINIZ, ACIMIZDIR”

Salı, 22.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyük Çerkes Sürgünü yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

HERKES İÇİN SAHURA KADAR SPOR

Pazartesi, 21.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği Herkes İçin Sahura Kadar Spor projesi kapsamında etkinlikler yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hem Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda hem de Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda etkinlikler yapılıyor.

İLK SATHİ KAPLAMA KURUÇAY’A

Cumartesi, 19.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında bir taratan yeni yollar, bir taraftan mevcut yollarda iyileştirme çalışmaları yaparken bir taraftan da asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN ERKOÇ İFTAR ÇADIRINDA

Cumartesi, 19.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek yemek dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ SPOR KONFERANSI

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TEKNE TURU

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet Mesire Alanı’nda tekne turlarına başlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Menzelet Mesire Alanı’nda çalıştırılacak olan tekne turları 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü başlıyor.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN 19 MAYIS MESAJI

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

EKMEK BÜFELERİNDE KAHRAMANKART DOLUMU BAŞLADI

Perşembe, 17.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılmakta olan Kahramankart dolum noktalarına 6 adet ekmek büfesini ekledi.