İLK SATHİ KAPLAMA KURUÇAY’A

Cumartesi, 19.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında bir taratan yeni yollar, bir taraftan mevcut yollarda iyileştirme çalışmaları yaparken bir taraftan da asfalt serim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN ERKOÇ İFTAR ÇADIRINDA

Cumartesi, 19.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, iftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek yemek dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ SPOR KONFERANSI

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TEKNE TURU

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet Mesire Alanı’nda tekne turlarına başlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Menzelet Mesire Alanı’nda çalıştırılacak olan tekne turları 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü başlıyor.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN 19 MAYIS MESAJI

Cuma, 18.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

EKMEK BÜFELERİNDE KAHRAMANKART DOLUMU BAŞLADI

Perşembe, 17.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında kullanılmakta olan Kahramankart dolum noktalarına 6 adet ekmek büfesini ekledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİYE MEKTUP

Perşembe, 17.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, anız yangınlarına karşı başlattığı önleme çalışmalarında bilgilendirme ve eğitimlerin haricinde şimdi de mektup yazmaya başladı.

AKMOD’A KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Perşembe, 17.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde kurulan AKMOD-arama-kurtarma-moral-destek teşkilatının gönüllü sayısı her geçen hafta artıyor. Sayıları 4.000’i geçen AKMOD gönüllülerine üye olan 35 üniversite öğrencisi Suçatı kampında ilk eğitimlerini aldı.

TÜRKİYE İSRAFI ÖNLEME VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çarşamba, 16.05.2018

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül,  Kahramanmaraş Valiliği ile yeni bir protokol imzalamak için geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’A HAZIR

Salı, 15.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan hazırlıklarını tamamladı.