SİZİN DE BİR FİKRİNİZ VAR MI?

Salı, 16.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Anadolu’nun en büyük fuarlarından olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda oluşturulan bir köşede insanların fikirlerini yazmalarına imkan tanınıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKSTREM SPOR FESTİVALİ

Salı, 16.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi heyecan tutkunlarını Kahramanmaraş’ta ağırlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE KONFERANS

Salı, 16.10.2018

Aile kavramına ayrı bir önem vererek sürekli olarak ailelere destek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şimdi de yeni bir konferans daha düzenliyor.

Ailelere Yönelik olarak ‘Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı’ konulu konferansa konuşmacı olarak Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Altunkören katılacak.

HATİPOĞLU İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Salı, 16.10.2018

İlahiyatçı akademisyen yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda imza gününe katılarak okuyucularıyla bir araya geldi.

20 BİN KUR'AN SUDAN'A ULAŞTI

Salı, 16.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürütülen, Merhamet Okulları Projesi ile Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliğinde yürütülen Değerler Eğitimi kapsamında, yüz binlerce öğrencinin katkıları ile "Dünya Kur'an Okuyor" Kampanyası neticesinde toplanan 20 bin Kur'an-ı Kerim'in Afrika’nın kalbi Sudan ülkesinde törenler

OKUMAK ENGEL TANIMIYOR

Pazartesi, 15.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarına gitmek isteyen engelli vatandaşlar özel araçlarla götürülüyor.

BAŞKAN ERKOÇ KİTAP FUARINDA İLGİ ODAĞI OLDU

Pazartesi, 15.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’nı hafta sonu gezen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ilgi odağı oldu.

HALİL GÖKDENİZ OLİMPİYAT ÜÇÜNCÜSÜ

Pazartesi, 15.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı sporcusu Halil Gökdeniz Arjantin’de Olimpiyat 3.’sü oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELSİZ SANAT KURSLARI

Pazartesi, 15.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Engelsiz Sanat Kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

ÜSTAD PAKDİL’DEN İMZA GÜNÜ

Pazartesi, 15.10.2018

Türk Edebiyatına damga vuran Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Nuri Pakdil, Uluslararası Kahramanmaraş 5.Kitap ve Kültür Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Standında okuyucularıyla buluşan Üstad Nuri Pakdil, hayranlarına kitap imzaladı.