AKILLI TAVŞAN MOMO SİZLERLE

Pazartesi, 21.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik bir kültür hizmeti olan Akıllı Tavşan Momo Müzikal Tiyatro gösterisi 10 Şubat 2019’da sahne alacak.

YEDİKUYULAR'A ZİYARETÇİ AKINI

Pazar, 20.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ziyaretçi akını devam ediyor.

YEDİKUYULAR’A GELİN GELDİ

Pazar, 20.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne gelin geldi.

Gaziantep’te evlenecek olan Mehmet Ali ve Nurten Çifti düğün öncesi dış çekimler mekanı olarak Yedikuyular Kayak Merkezi’ni seçtiler.

SIFIR ATIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Cuma, 18.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sıfır atık projesi kapsamında çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğünün sıfır atık kapsamında farkındalık oluşturmak adına düzenlediği eğitim çalışmaları sürdürülüyor.

MANEVİ EVLAT-2 PROJESİNİN AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Cuma, 18.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ortaklığıyla hayata geçirilecek olan “Manevi Evlat-2”  projesinin açılış toplantısı yapıldı.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sürdürülen Keçe Tasarım Kursu’na katılan kursiyerlerin yaptığı Keçe Tasarım ürünleri sergisi açıldı.

TÜRK İŞARET DİLİ KURSU YILSONU ETKİNLİĞİ

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları(KAMEK) kapsamında düzenlenen Türk İşaret Dili Kursuna katılan kursiyerler yılsonu etkinliği düzenlediler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYANLARA İLETİŞİM SEMİNERİ

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mikrokredi kullanan bayanlara yönelik eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda eğitim semineri verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN “OKULLAR KÜTÜPHANEDE” UYGULAMASI

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başlattığı yeni bir uygulama ile kendi bünyesinde hizmet veren kütüphaneleri öğrencilere tanıtıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ESNAFLARA BÜYÜK HİZMET

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi esnaflara ve vatandaşlara yönelik e- ödeme hizmetlerine devam ediyor.