BÜYÜKŞEHİR’DEN İL GENELİNDE ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Çarşamba, 18.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde çevre temizliği konularında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

YAZ SPOR OKULLARINDA 13 BİN ÖĞRENCİ

Çarşamba, 18.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9 Mayıs-18 Haziran tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi web sitesinden online olarak yaz spor okullarına yaklaşık 13 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz Spor okulları faaliyetlerinde hem malzeme hem ulaşımı ücretsiz sağlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLİ TAKIMA 5 GÜREŞÇİ

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı’ndan 5 güreşçi Milli Takım kadrosuna alındı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR BULVAR DAHA

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş’ta yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında yeni yollar ve bulvar açmaya devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 55 metre genişliğinde yeni bir bulvarın daha yapımına başladı.

VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Salı, 17.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaz Spor Okulları’na çocuklarını gönderen ailelerden teşekkür geldi.

BAŞKAN ERKOÇ: "YEŞİLOVA’YI ÖRNEK HALE GETİRECEĞİZ"

Pazartesi, 16.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Andırın İlçesini ziyaret etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILDI

Pazartesi, 16.07.2018

Tüm yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı gerçekleştirildi.

Saat 11.00’de başlayan Anma Programı Şeyhadil Mezarlığı’nda Şehitliğin ziyaret edilmesi ile başladı. Şehitlikte şehitlerin mezarları ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı ve dualar edildi.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI KAHRAMANMARAŞ’TA

Pazar, 15.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, duygu dolu anlar yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 TEMMUZ DESTANI KONFERANSI

Pazar, 15.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Destanı Konferansı gerçekleştirdi.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN SON DESTANI; 15 TEMMUZ…

Cuma, 13.07.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.