BÜYÜKŞEHİR’DEN DİYABET YÜRÜYÜŞÜ

Pazartesi, 06.11.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla bir doğa yürüyüşü düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı’nın ortaklaşa düzenleyecekleri ‘Sende Olabilirsin Diyabet, Her Gün Yürü Hareket Et’ sloganı ile yürüyüş etkinliği Kılavuzlu Kent Ormanı’nda yapılacak.

Kılavuzlu Kent Ormanı girişinden başlayacak ve Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ne kadar devam edip tekrar dönülmek suretiyle 6 kilometrelik parkur yürünerek Diyabet Hastalığına dikkat çekilecek.

‘Sende Olabilirsin Diyabet, Her Gün Yürü Hareket Et’ sloganı ile yürüyüş etkinliği 14 Kasım 2017 Salı günü saat 13.00’de başlayacak.